Detox/Cleanse

Vilda blåbär – den mest kraftfulla maten på planeten


Denna artikeln är översatt från medicalmedium.com 

Vilda blåbär är den mest kraftfulla maten på planeten. Vilda blåbärsväxter kan brännas ner till marken, och de kommer tillbaka starkare än någonsin. De har anpassat sig till alla fluktuationer i klimatet under årtusenden. Ingen annan mat på planeten har förmågan att frodas under sådana svåra förhållanden. Detta gör dem till adaptogen nummer ett, punkt – även om de inte alls är erkända som adaptogen mat.

Vilda blåbär är fantastiska på att hjälpa till att ta bort giftiga tungmetaller, strålning, DDT, bekämpningsmedel och andra gifter. De är också antipatogena. Vilda blåbär är ett användbart cancerförebyggande livsmedel och hjälper till att skydda dig från sjukdomar.

Vilda blåbär har den högsta andelen antioxidanter av alla livsmedel på planeten. De är beväpnade med dussintals antioxidantvarianter som vetenskapen ännu inte känner till. När du äter dessa bär, läser deras medfödda intelligens din kropp, letar upp potentiella sjukdomar, övervakar dina stress- och toxicitetsnivåer och tar reda på det bästa sättet att hjälpa dig att läka – det är den enda maten som gör det.

Vilda blåbär är också den mest kraftfulla hjärnfödan som finns, den mest potenta prebiotika som finns och en stjärna på att hjälpa till att återställa levern.

Vilda blåbär är maten du vill ha i ditt liv när du har gått igenom det otänkbara och behöver stöd för att resa dig igen. Det är också för alla som behöver en fysisk boost eller strävar atletiskt.

Hur du kan använda blåbär:

Njut av vilda blåbär i Medical Mediums Tungmetalldetoxsmoothie. Ät dem frysta, upptinade eller färska ensamma eller med rå honung eller andra frukter. Lägg dem till sallader, dressingar, smoothies, desserter, juicer eller andra drycker. Du kan också konsumera vilda blåbär som ren vild blåbärsjuice och rent blåbärspulver.

För mer information om de helande egenskaperna hos vilda blåbär och de symptom och tillstånd de kan hjälpa mot, kolla in New York Times bästsäljande bok, Medical Medium Kostguiden: Save Yourself and the Ones You Love with the Hidden Healing Powers av Frukt och grönsaker, och de andra böckerna i Medical Medium-serien.

Detox/Cleanse Förstoppning
Detox/Cleanse Eksem & Psoriasis
Detox/Cleanse Rå vitlöksterapi
Detox/Cleanse C-vitaminchockterapi
Detox/Cleanse Zinkchockterapi
Detox/Cleanse Depression
Detox/Cleanse Sanningen om protein