Detox/Cleanse

Mörka ringar under ögonen

Denna artikeln är översatt från medicalmedium.com

Har du mörka ringar eller insjunkna ögon som inte beror på sömnbrist & håller i sig i flera veckor eller månader betyder det att det finns ett dolt problem: ett leverproblem. Det är sant, för barn också. Detta symptom har allt att göra med en giftig, uttorkad lever som skapar giftigt, smutsigt blod. Där huden är tunn under ögonen blir det mörkt eftersom blodet som rinner igenom saknar syre och är fyllt med gifter, både från dagens exponering och från de bråkstakar vi ärver genom våra släktlinjer.

Många barn växer ur en trög lever. I så fall försvinner de mörka ringarna. Många människor växer inte ur det, eller de utvecklar eller återupplivar en trög lever när de är äldre, då detta symptom kan påverka vuxna.

Det finns olika nivåer och typer av toxiner och andra irriterande förekomster som jag kallar leverbesvär. Vissa bråkstakar kan få mörka ringar att synas; vissa kan frigöras från levern till blodomloppet utan att skapa mörka ringar (och orsaka andra problem istället). När levern är trög, stillastående, orolig och inte presterar till sin fulla potential, kan den släppa en hel cocktail av gamla och nya bråkstakar som kan bidra till ringarna under ögonen. Läkemedel är till exempel en av bråkstakarna som kan skapa mörka ringar. Även om du inte använder dem för närvarande, kan mediciner du tog för flera år sedan som din lever lagrade vid den tiden släppa ut i blodomloppet nu. Giftiga tungmetaller kan skapa en långvarig skugga under ögat också, liksom familjen av olika bekämpningsmedel. Bensin och annan petroleumexponering, lösningsmedel och konventionella hushållsrengöringsmedel kan också orsaka dem.

En diet med hög fetthalt/proteinrik kost hjälper inte detta symptom. Högt blodfett orsakar lägre nivåer av syre i blodet, vilket kan leda till kronisk låggradig uttorkning och blodförtjockning. Korrekt hydrering på en daglig basis kan hjälpa till att rensa upp smutsigt blod och förbättra levern precis så mycket att ringarna försvinner, tillsammans med att rensa ut alla bråkstakar som gör din lever trög och ditt blod smutsigt och tjockt.

Ta reda på hur du läker i New York Times bästsäljande bok, Läk med Detox 

——————————————

Tips! HÄR kan ni läsa om morgondetoxen.

Detox/Cleanse Förstoppning
Detox/Cleanse Eksem & Psoriasis
Detox/Cleanse Rå vitlöksterapi
Detox/Cleanse C-vitaminchockterapi
Detox/Cleanse Zinkchockterapi
Detox/Cleanse Depression
Detox/Cleanse Sanningen om protein