Kost & livsstilsguidning

Kämpar du också med din hälsa utan att hitta några svar? Jag har också varit där. 
Jag vet hur det känns att inte bli trodd, eller att inte bli tagen på allvar. Du kanske till och med fått höra att det är du själv som skapat din sjukdom, eller att det bara sitter i ditt huvud? Det är inte sant. Jag tror på dig, jag hör dig. Jag vet att du inte hittar på & din kropp är fantastisk, den kämpar inte emot dig. Den kämpar för dig. Din kropp vill inget annat än att bli hel igen. 

Jag hjälper dig att få en djupare förståelse för din kropp och vad som kan ligga till grund för dina symtom utifrån Anthony William, Medical Mediums information. Vi lägger upp en långsiktig plan anpassad för just dig och dina behov. Stort fokus kommer ligga på kosten då jag bl.a. använder mat som medicin.

 

Jag arbetar bl.a med:
Adhd, Add
Akne
Allergier: Säsongs burna- mat & födoämnes   allergi/överkänslighet & histaminintollerans
Artrit (RA)
Astma
Autoimmuna sjukdomar 
Bakteriella, virala- och svampinfektioner.  
Beroenden
Besvär & sjukdom i mag-tarmkanalen. 
BII- Breast Implant Illness 
Eksem
Endometrios
Fibromyalgi
Hjärndimma, hjärntrötthet
Huvudvärk, migrän
Högt/lågt blodtryck 
Infertilitet
Kronisk trötthetssyndrom 
Kroniska UVI
Psoriasis
Neurologiska tillstånd
Sköldkörtelproblem
Smärtproblematik   
Vikt
Ångest
Och mycket mer.   

  

Uppstartspaket 3 månader 4350 kr.
(Delbetalning 1450 kr / månad)

Detta program är utformat för att ge dig det stöd du behöver för att komma igång och för att kunna fortsätta upprätthålla en livsstil för långvarig hälsa.

Vi följs åt under 3 månader & jag svarar även på dina frågor som dyker upp mellan våra möten så du kan känna dig trygg under resans gång.

Inkluderar omfattande holistisk hälsobedömning, Välkomstpaket (Kom i gång guide), personlig och intuitiv vägledning.

3 möten totalt = 1 uppstartssamtal á 75 minuter (månad 1), 2 uppföljningssamtal á 45 minuter (månad 2 och 3). Mailkontakt mellan sessionerna (jag svarar minst 1-2 gånger /vecka).

Välj mellan Online eller fysisk träff på min mottagning. När du bokar Uppstartspaketet väljer du endast datum för första samtalet, därefter får du ett Mail om hur du bokar in resterande samtal. När du fått mailet bokar du in resterande samtal med en gång. Används inom 3 månader från att första samtalet bokats.

——————————————————

Första samtal - 75 min -1950 kr 

För dig som:

  • Vill ha hjälp att göra förändringar i kosten och förebygga framtida hälsoproblem
  • Redan kommit en bit på vägen men känner att du står och stampar på samma ställe, behöver hjälp med en specifik fråga, eller justering av ditt protokoll.
  • Är ny på informationen men inte har möjligheten eller känner sig redo att ta sig an 3 månader än.

Inkluderar omfattande holistisk hälsobedömning, Välkomstpaket (Kom i gång guide), personlig och intuitiv vägledning.
Välj mellan Online eller fysisk träff på min mottagning.

UPPFÖLJNING - 45 min - 1000 kr

För dig som redan haft ditt Första samtal eller avslutat Uppstartspaketet men behöver mer stöd.

Inkluderar personlig & intuitiv vägledning. Välj mellan Online eller fysisk träff på min mottagning. Boka här:   


Vanliga frågor:

Du kommer antingen till min mottagning i Ulricehamn eller så ses vi online.

När du bokar en Kost & Livsstilsguidning kommer ett omfattande närings & livsstilsformulär skickas till din E-postadress som du angivit.

Jag behöver svaren senast 3 arbetsdagar innan vårt inbokade möte. Det gör att jag hinner få en överblick av vad just du behöver och vi sparar tid till vårat kommande samtal. Du kommer få en djupare förståelse i varför du mår som du gör och hur vi tar oss ur det och hur vi undviker att hamna där igen.

Jag arbetar intuitivt och använder mig bl.a. av renande mat, örter, kosttillskott, livsstilsförändringar & detoxprogram. Efter samtalet kommer du ha en klar plan för hur du skall fortsätta.

Du bokar genom att skicka ett Mail till mig här ovan med förslag på dagar och tider som passar dig. Skriv om du är intresserad av 1a samtal eller 3 månaderspaketet.

När du har bokat en tid kommer du att få en länk till den epost-adressen du angivit. Denna länk använder du sedan när det är dags för vårt möte. Det enda du behöver är en smartphone, dator eller padda och tillgång till bra internetuppkoppling.

Bokar du Uppstartspaketet svarar jag på dina frågor minst 1 gång / vecka under 3 månaders tid.

För en del räcker det med ett samtal och för andra kan det behövas mer stöttning och guidning på vägen. Allt är individuellt. Målet är att du ska bli stark & trygg så du klarar dig utan min hjälp.

Det viktigaste är att du fyllt i ditt Närings & Livsstilsformulär senaste 3 arbetsdagar innan vår avtalade tid. Annars kommer vi behöva lägga tid på att fylla i det tillsammans under mötet.

Om vårat möte sker online, se till att du har bra internetuppkoppling, sitt på en avskild plats där du är ostörd, du behöver penna och papper eller ett dokument uppe så du kan skriva ner det som behövs, du gör alla anteckningar själv. Det kan även vara bra att ha något att dricka lättillgängligt.

Ses vi på min mottagning i Ulricehamn tar du med penna och papper. Det kan även här vara bra att ha med sig något att dricka. Även här är det viktigt att du fyllt i ditt Närings & Livsstilsformulär i tid.

Ja, det går alldeles utmärkt att göra. Om du vill boka in båda tjänsterna under samma möte på min mottagning rekommenderar jag att du mailar mig, så försöker vi hitta en tid som kan passa. Det gör du genom att trycka på kontakt högst upp på sidan.

Skriv vilka dagar och tider som du kan/inte kan för att göra mailkontakten så snabb och smidig som möjligt.

Adressen hittar du längst ner på sidan.

Eller här: Vägbeskrivning

Obs! När du kör upp för uppfarten så är det en röd lada med blåa dörrar. Du skall in i den blåa dörren till höger. Vänta på parkeringen tills jag släpper in dig.