Djupgående Nervbehandling
Häst

Jag har alltid varit intresserad av att hjälpa djur på ett eller annat sätt. Många gånger så symtom behandlar vi bara istället för att ta reda på orsaken. 

Jag själv blev väldigt sjuk under flera år och p.g.a. det kom jag i kontakt med en behandlingsform som hjälpte både mig och mina hästar på ett sätt som ingenting annat gjort och jag hade verkligen testat det mesta.

Det slutade med att jag utbildade mig inom det och har sedan dess arbetat med att hjälpa både djur och människor.

Jag utför en djupgående muskel & nervbehandling där jag söker upp blockeringar i hästens kropp med mina händer precis som på människor och hundar. Nerver kan klistra ihop sig med ex slagg, muskler, senor osv. Detta kan bl.a. skapa låsningar, värk & rörelsestörningar i hästens kropp.
Behandlingen är effektiv och ingen tillfällig lösning, den går på djupet så vi kan komma åt orsaken (förutsatt att orsaken inte beror på yttre faktorer som t.ex. utrustning)

Jag åker ut till ditt stall. Hästen skall vara torr och ren inför behandlingen.
En pall eller liknande jag kan stå på får gärna finnas till hands.

Pris: 1250 kr / häst + resekostnad.

Boka här: (skriv om det gäller häst eller hund)

Behandlingen är inte till för att ersätta veterinärvård. Däremot ett väldigt bra komplement.

För dig

Har du som många andra smärta/värk i kroppen? Lider du av tex trötthet, diskbrock, whiplash, frozen shoulder, yrsel, migrän, höft-knä-fotproblem, fibromyalgi, artros, domningar/ känselbortfall, koncentrationssvårigheter m.m. Jag behandlar allt från kroniska till akuta besvär.

Läs mer >
Hund

Ibland behöver våra fyrbenta vänner också lite extra omvårdnad precis som oss människor. Du kanske märkt att din hund inte beter sig riktigt som vanligt, inte lika pigg på promenader, rör sig stelt, vilar mer än vanligt osv.

Läs mer >
Häst

Jag utför en djupgående nervbehandling där jag söker upp blockeringar i hästens kropp med mina händer precis som på människor och hundar. Nerver kan klistra ihop sig med ex slagg, muskler, senor osv. Detta kan bl.a. skapa låsningar, värk & rörelsestörningar i hästens kropp.

Läs mer >