Isabell Hjorth – Holistisk terapeut

 

Min resa startade p.g.a att jag själv blev allvarligt sjuk i oförklarliga kroniska sjukdomar utan att få någon hjälp från sjukvården. Det gjorde att jag började söka alternativa vägar för att ens ha en chans att överleva. Vilket jag är väldigt tacksam för då det lett till det jag arbetar med idag. Bl.a. en fantastisk djupgående nervbehandling som jag lärt mig under min utbildning hos Stefan Jouper.
En annan viktig del i mitt tillfrisknande har varit Anthony William – Medical mediums information, där jag fått lära mig orsaken till kroniska sjukdomar & hur man med hjälp av kosten kan reparera och återställa kroppens naturliga balans igen. I min kost & livsstilsguidning hjälper jag dig att förstå informationen och ge dig nycklarna för att även du skall lyckas. 

Vill du veta mer om hur jag läkt kan du läsa här: Min läkande resa

Jag har även gästat Hälsosantpodden där jag berättar om hela min resa vad jag gått igenom och hur jag läkt.