Detox/Cleanse

Visste du att mejerier:

Denna artikeln är översatt från medicalmedium.com

Mejeriprodukter, inklusive mjölk, ost, smör, grädde, vassle eller vassleproteinpulver, kefir, yoghurt, ghee, fårmjölk, getost och alla andra mejeriprodukter, matar patogener. Dessutom, om du äter mejeriprodukter hindrar det din kropp från att rena, vilket innebär att gifter och patogener bakom kronisk sjukdom inte kan lämna din kropp så att du kan läka.

Mejeri bryts inte bara ner, smälts och skickas på sin väg genom mag-tarmkanalen i tid. Det håller sig kvar och låter patogener frodas i tunntarmkanalen och tjocktarmen och saktar ner absorptionen och assimileringen av läkande livsmedel som frukt, grönsaker, bladgrönsaker och örter. Dessa livsmedel innehåller läkande näringsämnen som fastnar i mejeriets film och förlorar sin vitalitet och värde.

Det kväver också kritiskt syre och saktar ner leverfunktionen, vilket gör organet stillastående och trögt på ett omedelbart, akut sätt (vilket också försvagar leverns personliga immunsystem). Detta leder till att slem bildas.

När din lever blir tilltäppt ökar histaminföreningarna, som matar och bildar mer slem, av alla toxiner som flyr ut din lever och kommer in i din kropp. Lymfatiska kärl blir också igensatta av mejeriprodukter. Mejeriprodukter kommer i vägen för naturliga mördarceller, vilket gör att patogener som strep och EBV kan frodas och skapa gifter som stimulerar blodkärl och vävnad att producera vätska som blir slemliknande, vilket är en annan anledning till att mejeri är så slembildande.

Mejeri anses ibland vara allergiframkallande, när sanningen är att det skapar inflammation och andra reaktioner eftersom det matar patogener, och det är den patogena aktiviteten och avfallet som ger människor symtom.

Mejeri har en beroendeframkallande kvalitet eftersom buggarna i vårt system trivs med det och praktiskt taget ber om det. Dessutom är ett mejeribegär vanligtvis ett sockerbegär från brist på kritisk glukos, eftersom laktos (socker) i mejeriprodukter är ganska högt. Problemet är att mejeriprodukter ofta innehåller mycket dolt fett, och kombinationen av fett och socker kan skapa insulinresistens. När du vill att din kropp ska läka är det bäst att undvika mejeriprodukter.

Ta reda på mer om mejeri i NYTs bästsäljande bok, Läk med Detox

Detox/Cleanse Förstoppning
Detox/Cleanse Eksem & Psoriasis
Detox/Cleanse Rå vitlöksterapi
Detox/Cleanse C-vitaminchockterapi
Detox/Cleanse Zinkchockterapi
Detox/Cleanse Depression
Detox/Cleanse Sanningen om protein