Detox/Cleanse

Depression

Denna artikeln är översatt från medicalmedium.com

Depression kan orsakas av uppenbara identifierbara händelser, såsom traumatisk förlust, traumatisk stress och känslomässig skada. Dessa trauman kan skapa en bestående brist på signalsubstanser, vilket leder till depression som ibland fortsätter efter svåra tider. I andra fall kan vi peka på identifierbara dagliga utmaningar som källan till depression.

Sedan finns det oförklarlig depression, som orsakas av giftiga tungmetaller som kvicksilver, aluminium och koppar, ofta med en låggradig virusinfektion av en eller flera av de över 60 varianterna av Epstein-Barr-viruset, en eller flera av de vanligaste 30 varianter av bältrosvirus, eller en eller flera stammar av de olika varianterna av herpes simplex 1, herpes simplex 2 eller cytomegalovirus.

När ett av dessa virus livnär sig av stora mängder giftiga tungmetaller i ditt system, skapar de höga nivåer av neurotoxiskt avfall i hjärnan, vilket förändrar och hämmar signalsubstanser som dopamin och serotonin – vilket resulterar i ett depressivt tillstånd.

Nedsatta binjurar kan också skapa depressiv utbrändhet.

En brygd av alla dessa faktorer på en gång kan också skapa någons depression, särskilt om de upplevde giftig exponering samtidigt som de drabbades av trauma.

Ta reda på hur du kan hjälpa till att läka depression, inklusive mat du bör undvika, mat att äta och kosttillskott med doser i NYTs bästsäljande bok, Läk med Detox.

 ———————————————-

Med rätt protokoll i form av kost, örter & tillskott kan vi bli fria från oförklarlig depression & ångest. Vill du ha hjälp hur du kan ta dig dit så hjälper jag dig gärna. Du kan läsa mer om hur HÄR

Detox/Cleanse Förstoppning
Detox/Cleanse Eksem & Psoriasis
Detox/Cleanse Rå vitlöksterapi
Detox/Cleanse C-vitaminchockterapi
Detox/Cleanse Zinkchockterapi
Detox/Cleanse Sanningen om protein