Detox/Cleanse

Zinkchockterapi

Detta blogginlägget är översatt från medicalmedium.com

Om du känner att du börjar få en förkylning eller influensa kan du använda en läkningsmetod som jag kallar ”zinkchockterapi.” Det är viktigt att börja med den så snart du får ditt första tecken på förkylning eller influensa, som kittling eller ömhet i halsen, känsla av nedgång och svaghet, trötthet, feber eller värk. Det är viktigt att alltid ha en flaska flytande zinksulfat till hands så att du har den redo så fort du känner att symtomen kommer. HÄR finns den rekommenderade sorten (Glimja är den svenska återförsäljare )

Hur man gör zinkchockterapi

Spruta två rör *(läs beskrivning nedan) flytande zinksulfat i halsen, låt det sitta där i en hel minut och svälj sedan zinken.

Tre timmar senare, spruta ytterligare två rör i halsen och låt den sitta där igen i en hel minut innan du sväljer.

Upprepa var tredje vaken timme i två dagar.

Daglig zinksupport

Zink är också viktigt att inkludera i mindre mängder som ett dagligt tillskott eftersom zinkbrist är en utlösande faktor för alla typer av kroniska sjukdomar och symtom.

Med svår zinkbrist kan du bli allvarligt sjuk. Zink är avgörande för leverhälsa, autoimmuna tillstånd, akne, binjureproblem, artrit, cancer, eksem, psoriasis, hjärndimma, barn- och babylever (namnet jag har gett till en viss uppsättning hälsoutmaningar som många spädbarn och barn lider av– läs mer i Leverns Okända Kraft), diabetes, trötthet, humörkamper, gikt, hjärtklappning, hepatit, högt blodtryck, högt kolesterol, värmevallningar, inflammation, migrän, SIBO, bihåleinfektioner, viktproblem, svindel, tinnitus, multipel skleros, lupus, borrelia, problem med sköldkörteln, Epstein-Barr-virus, bältros, UVI, candida och alla andra symptom och tillstånd som finns.

Om du har ett symptom av något slag eller om du vill hjälpa till att förebygga symtom i framtiden, gör rätt sorts zink till din bästa vän.

Läs mer om hur zink stödjer din hälsa här.

Om du upplever de första tecknen på att en förkylning eller influensa, kan du göra Medical Medium C-vitaminchockterapi   tillsammans med Zinkchockterapi för extra stöd mot influensa.

Lär dig mer om hur du läker från New York Times bästsäljande bok Läk med Detox.

———————————————

* Ett rör menas med ett tryck på pipetten, röret kommer fyllas till ungefär hälften. Tryck en gång, spruta i halsen, tryck sedan en gång till och spruta i halsen igen.

 

 

 

Inlägget innehåller annonslänkar

Detox/Cleanse Förstoppning
Detox/Cleanse Eksem & Psoriasis
Detox/Cleanse Rå vitlöksterapi
Detox/Cleanse C-vitaminchockterapi
Detox/Cleanse Depression
Detox/Cleanse Sanningen om protein