Detox/Cleanse

Rå Honung

Denna artikeln är översatt från medicalmedium.com

Rå honung kallas ofta för ”flytande guld” på grund av dess mycket terapeutiska antibiotiska, svampdödande, antivirala, antiseptiska, anti-aging och anticanceregenskaper. Rå honung filtreras inte, silas eller värms aldrig upp över 46 grader och ger mycket fler fördelar än vanlig honung eftersom den är full av aktiva enzymer, aminosyror, vitaminer, mineraler och fettsyror som är avgörande för att hålla kroppens hälsa och för att förebygga sjukdomar.

Rå honung innehåller vitaminer som B-komplex och vitamin C samt mineraler som kalcium, magnesium, kalium och zink. Rå honung har kraften att stärka immunförsvaret, främja matsmältningshälsa, minska irritation i halsen, stabilisera blodtrycket, lugna nerverna, lindra illamående på morgonen, balansera blodsockret, läka sår, rena blodet, bekämpa förkylningar, influensa, lugna halsont och laryngit och spola njurarna.

Rå honung är också bra för matsmältningen eftersom den innehåller probiotika som hjälper till att hålla de nyttiga bakterierna i tarmen friska och starka. Rå honung fungerar också som ett slemlösande medel och är känt för att gynna andningssjukdomar som bronkit och astma. Rå honung främjar återställande sömn och kan hjälpa till att läka och återuppbygga kroppen under natten.

Rå honung är hygroskopisk, vilket innebär att den drar ut all fukt från bakterier som till slut dödar dem. Det är därför rå honung är en utmärkt första hjälpen-kräm och kan appliceras externt, som ett naturligt neosporin, på skärsår, skavsår, utslag och sår för att hålla såren sterila och påskynda läkningsprocessen.

Överväg att lägga till en tesked rå honung till ditt citronvatten och/eller örtte varje dag. Det ger omedelbar energi och stora hälsofördelar som kan ge dig en välbehövlig boost till din dagliga hälsorutin.

Detox/Cleanse Förstoppning
Detox/Cleanse Eksem & Psoriasis
Detox/Cleanse Rå vitlöksterapi
Detox/Cleanse C-vitaminchockterapi
Detox/Cleanse Zinkchockterapi
Detox/Cleanse Depression
Detox/Cleanse Sanningen om protein