Susanne Johansson

”Jag hade gått igenom en lång period av utmattning och sjukskrivning. Jag hade dagligen huvudvärk, konstant yrsel, mina armar somnade och jag hade ingen känsel i mina fingrar efter en operation. Jag tog kontakt med Isabell och efter bara 2 behandlingar så var all min huvudvärk och yrsel borta. Mina armar somnar inte längre och jag har fått tillbaka känseln i fingrarna. Isabell hjälpte även mig med kosten. Jag har gått ner i vikt, sömnen är bättre, jag vaknar utvilad och har mer energi under dagen.
Mitt eksem har försvunnit och jag blir inte förkyld eller sjuk lika ofta.
Isabell har även gett mig verktyg för att hantera stress genom meditationer och andningsövningar. Jag rekommenderar Isabell till alla jag känner!”

Jessica Hellberg

"När jag berättar om Isabell för nya människor, refererar jag till den person som gav mig livet tillbaka. Det må låta som stora ord, men det är min sanning."

Läs hela

Carl-Johan Backestierna

"Jag åkte dit kröp in genom dörren men efter 45 minuter kunde jag ta mig hjälpligt ut genom dörren. Efter tre gånger behandlingar var jag helt återställd."

Läs hela

Lars-Erik Pettersson

"Diabetesläget har förbättras, mindre dos insulin, jämnare blosockernivå. Operation av vänster axel behövs ej längre, cirkulation samt rörlighet har blivit så bra att operationen ej behövs.."

Läs hela

Emma Christiansson

"Jag gick till henne för att få hjälp med min astma och det gjorde att jag tog ett stort steg i mitt tillfrisknande. Nervbehandlingen tillsammans med kostråd som jag fått från henne har gett mig ett helt nytt liv."

Läs hela

Jesper Olsson

"Efter att ha kommit i kontakt med Isabell och ett par behandlingar senare så kan jag nu gå helt barfota utan varken tofflor eller ilägg i skor. En helt fantastisk känsla! Rekommenderar STARKT Isabell."

Läs hela

Marianne Nordh

"Knölen på hälen har minskat och är nästan borta efter jag la om kosten. Efter en behandling hos Isabell har den minskat ytterligare. Jag har också minskat i kroppsvikt, 6 kg. Jag är så tacksam Isabell att du ger så mycket av all din kunskap som är något alldeles speciell."

Läs hela