Jessica Hellberg

”När jag berättar om Isabell för nya människor, refererar jag till den person som gav mig livet tillbaka. Det må låta som stora ord, men det är min sanning. Jag hade drabbats av ett omfattande centralt diskbråck i nedre delen av ryggen, jag var helt uppgiven, orkade inte med min smärta och hade ingen livskvalitet över huvud taget. Det enda jag drömde om var att gå kunna komma ur lägenheten, kunna gå o röra mig fritt igen. När Isabelle kom hem till mig för min första behandling hade jag inga förhoppningar, jag var desperat, trodde ingen skulle kunna hjälpa mig. Sjukvården hade bara lämnat mig med massa mediciner, neddrogad, smärtstillande och lugnande. Jag hade legat i sängen i 3 v i streck, i en position, jag hade ingen känsel i hö ben, knät o nedåt, fruktansvärda olidliga nervsmärtor i ryggen som strålade ner i båda benen, benen löd inte, som i att signalerna från nerverna inte gick fram, det kändes som det brann i huden, det susade, brusade, kröp, stasade i båda benen, Så otroligt mkt symptom. Jag kunde inte sitta el stå. Bara ligga ner på rygg, och stappla till toaletten. För jag var tvungen. Jag kunde inte ta hand om mig själv, komma ut lägenheten, var helt beroende av att andra hjälpte mig. Och vid tidpunkten totalt uppgiven.

Isabell kom hem till mig, gjorde 1 beh. Efter det skulle jag säga att 75-80 % av mina symptom/problem var avhjälpta. Jag var i total chock, vågade inte tro att det var sant just då, Känseln i höger benet var tillbaka, de flesta andra symptom och smärtorna i ryggen kraftigt reducerade. Jag var i chock av glädje och lycka, började känna hoppet återvända. Att jag  kanske skulle kunna bli bra.. och kunna leva normalt på sikt. Vi gjorde några behandlingar till med 2 v mellanrum initialt, tills att jag var helt symptomfri. Nu går jag på så kallat ”underhåll” var 3-6 månad. Och lever ett helt normalt liv.

Isabell är otroligt professionell, inkännande, empatisk och varm person. Hon har en ovärderlig och unik kunskap och jag rekommenderar henne till alla jag känner. Jag litar blint på henne. Hon är den som ”räddat mig”. Utan tvekan. ❣️” Jessica

Kalle, 81 år

Efter en behandling kan jag gå 3 km dagligen istället för 1 km. Kan verkligen rekommendera Isabells behandling.

Läs hela

Carl-Johan Backestierna

"Jag åkte dit kröp in genom dörren men efter 45 minuter kunde jag ta mig hjälpligt ut genom dörren. Efter tre gånger behandlingar var jag helt återställd."

Läs hela

Lars-Erik Pettersson

"Diabetesläget har förbättras, mindre dos insulin, jämnare blosockernivå. Operation av vänster axel behövs ej längre, cirkulation samt rörlighet har blivit så bra att operationen ej behövs.."

Läs hela

Susanne Johansson

Jag hade dagligen huvudvärk, konstant yrsel, mina armar somnade och jag hade ingen känsel i mina fingrar efter en operation. Jag tog kontakt med Isabell och efter bara 2 behandlingar så var all min huvudvärk och yrsel borta.

Läs hela

Emma Christiansson

"Jag gick till henne för att få hjälp med min astma och det gjorde att jag tog ett stort steg i mitt tillfrisknande. Nervbehandlingen tillsammans med kostråd som jag fått från henne har gett mig ett helt nytt liv."

Läs hela

Jesper Olsson

"Efter att ha kommit i kontakt med Isabell och ett par behandlingar senare så kan jag nu gå helt barfota utan varken tofflor eller ilägg i skor. En helt fantastisk känsla! Rekommenderar STARKT Isabell."

Läs hela

Marianne Nordh

"Knölen på hälen har minskat och är nästan borta efter jag la om kosten. Efter en behandling hos Isabell har den minskat ytterligare. Jag har också minskat i kroppsvikt, 6 kg. Jag är så tacksam Isabell att du ger så mycket av all din kunskap som är något alldeles speciell."

Läs hela