Carl-Johan Backestierna

”Jag blev sjukskriven av ischias första gången 2018 i sex månader från juli månad till januari 2019 var jag hos läkare och fick bara värktabletter men blev ej bättre. Jag var tvungen att börja jobba i februari  och fick tillbaka mina problem i augusti 2019 var sjukskriven till sista november 2019 hade semester i december och började jobba i januari 2020 men problemen ville inte försvinna blev sjukskriven igen sommaren 2020 fick tips av min jobbarkompis att det fanns en tjej som är utbildad på just dessa problem och som enligt honom garanterat fixar detta. Jag måste säga att jag var mycket skeptisk till denna behandling men va fan läkarna kan ju inte göra något så vad har jag att förlora.

Jag åkte dit kröp in genom dörren men efter 45 minuter kunde jag ta mig hjälpligt ut genom dörren. Efter tre gånger behandlingar var jag helt återställd. 

Isabell Hjorth skall ha all heder har aldrig blivit så imponerad av någon behandling, kommer besöka henne varje år för att undvika mer sjukskrivning. Jag kunde till och med avboka min operationstid. Mer nöjd än så här kan man inte bli.” 

Kalle, 81 år

Efter en behandling kan jag gå 3 km dagligen istället för 1 km. Kan verkligen rekommendera Isabells behandling.

Läs hela

Jessica Hellberg

"När jag berättar om Isabell för nya människor, refererar jag till den person som gav mig livet tillbaka. Det må låta som stora ord, men det är min sanning."

Läs hela

Lars-Erik Pettersson

"Diabetesläget har förbättras, mindre dos insulin, jämnare blosockernivå. Operation av vänster axel behövs ej längre, cirkulation samt rörlighet har blivit så bra att operationen ej behövs.."

Läs hela

Susanne Johansson

Jag hade dagligen huvudvärk, konstant yrsel, mina armar somnade och jag hade ingen känsel i mina fingrar efter en operation. Jag tog kontakt med Isabell och efter bara 2 behandlingar så var all min huvudvärk och yrsel borta.

Läs hela

Emma Christiansson

"Jag gick till henne för att få hjälp med min astma och det gjorde att jag tog ett stort steg i mitt tillfrisknande. Nervbehandlingen tillsammans med kostråd som jag fått från henne har gett mig ett helt nytt liv."

Läs hela

Jesper Olsson

"Efter att ha kommit i kontakt med Isabell och ett par behandlingar senare så kan jag nu gå helt barfota utan varken tofflor eller ilägg i skor. En helt fantastisk känsla! Rekommenderar STARKT Isabell."

Läs hela

Marianne Nordh

"Knölen på hälen har minskat och är nästan borta efter jag la om kosten. Efter en behandling hos Isabell har den minskat ytterligare. Jag har också minskat i kroppsvikt, 6 kg. Jag är så tacksam Isabell att du ger så mycket av all din kunskap som är något alldeles speciell."

Läs hela