Marianne Nordh

”Jag hörde talas om Isabell om hennes behandling. Jag har en belastningsskada i min fot som jag gått länge med. Har byggt på med en pålagring på hälen som en knöl, gått promenader i felaktiga skor. Isabell sa att det kommer bli bra. Det var svullet och det var hårt som betong men det blev mjukare tack vare Isabells behandlingar. Isabell kom med ett förslag och berättade om hur jag kan få fart på läkningsprocessen. Jag la om min kost med Isabells stöd och gick in för det med stor inspiration. Direkt svarade kroppen och det blev en stark reaktion. Nu är det 3 månade sedan och det har gjort stor skillnad. Jag har gått igenom en stor sorg under flera år och det har satt sig i kroppen. I dag börjar jag känna igen mig igen både fysiskt och psykiskt och Isabell känner att kroppen är mjuk när hon gör behandlingen och det är stor skillnad. Knölen på hälen har minskat och är nästan borta efter jag la om kosten. Efter en behandling hos Isabell har den minskat ytterligare. Jag har också minskat i kroppsvikt, 6 kg. Jag är så tacksam Isabell att du ger så mycket av all din kunskap som är något alldeles speciell. Jag investerar i mig själv med att fortsätta behandlingar hos Isabell.

Tack Isabell, du är värdefull!”

Kalle, 81 år

Efter en behandling kan jag gå 3 km dagligen istället för 1 km. Kan verkligen rekommendera Isabells behandling.

Läs hela

Jessica Hellberg

"När jag berättar om Isabell för nya människor, refererar jag till den person som gav mig livet tillbaka. Det må låta som stora ord, men det är min sanning."

Läs hela

Carl-Johan Backestierna

"Jag åkte dit kröp in genom dörren men efter 45 minuter kunde jag ta mig hjälpligt ut genom dörren. Efter tre gånger behandlingar var jag helt återställd."

Läs hela

Lars-Erik Pettersson

"Diabetesläget har förbättras, mindre dos insulin, jämnare blosockernivå. Operation av vänster axel behövs ej längre, cirkulation samt rörlighet har blivit så bra att operationen ej behövs.."

Läs hela

Susanne Johansson

Jag hade dagligen huvudvärk, konstant yrsel, mina armar somnade och jag hade ingen känsel i mina fingrar efter en operation. Jag tog kontakt med Isabell och efter bara 2 behandlingar så var all min huvudvärk och yrsel borta.

Läs hela

Emma Christiansson

"Jag gick till henne för att få hjälp med min astma och det gjorde att jag tog ett stort steg i mitt tillfrisknande. Nervbehandlingen tillsammans med kostråd som jag fått från henne har gett mig ett helt nytt liv."

Läs hela

Jesper Olsson

"Efter att ha kommit i kontakt med Isabell och ett par behandlingar senare så kan jag nu gå helt barfota utan varken tofflor eller ilägg i skor. En helt fantastisk känsla! Rekommenderar STARKT Isabell."

Läs hela