Detta receptet är översatt från medicalmedium.com
Vart och ett av dessa tre recept har en senapssmak och konsistens som är unik från de andra. Honungssenapen är sötare, zucchinisenapen har en tunnare konsistens och potatissenapen har en tjockare konsistens – liknar en bredbar senap. Testa gärna alla och se vilken som är din favorit. Eller rotera alla tre för variation! Alla recept är fria från vinäger, som är en problematisk ingrediens eftersom det ”marinerar” levern.
Potatissenap
Honungssenap
Zucchinisenap
Gör så här:
Potatissenap:
Blanda alla ingredienser i en mixer och mixa tills det är slätt. Servera omedelbart eller förvara kylt tills det behövs.
Honungssenap:
Blanda alla ingredienser i en liten mixer och mixa tills det är slätt. Alternativt kan du kombinera alla ingredienser i en liten skål och vispa tills det är enhetligt. Servera omedelbart eller förvara kylt tills det behövs.
Zucchinisenap:
Blanda alla ingredienser i en mixer och mixa tills det är slätt. Servera omedelbart eller förvara kylt tills det behövs.
För fler läckra läkningsrecept, kolla in NY Times bästsäljande bok Medical Medium Läk med Detox; Hälsoprogram för de som lider av ångest, Depression, Acne, Eksem, Borrelia, Mag & tarm problem, Hjärndimma, viktproblem, Migrän, uppblåsthet, Vertigo , Psoriasis, Cystor, Trötthet, PCOS, Myom, UVI, Endometrios & Autoimmun