Mellanmål, Snacks & sött

Binjuresnacks – 10 Alternativ

Binjuresnacks, 10 alternativ

Detta receptet är översatt från medicalmedium.com

Att småäta är avgörande för läkning. Om ditt blodsocker sjunker och din levers glukosreserver är låga till obefintliga som de flesta är (du kan läsa mer om varför detta händer och hur du kan läka i Medical MediumLeverns Okända Kraft; Bli fri från eksem, psoriasis, diabetes, streptokocker, akne, gikt, svullen mage, gallsten, binjurestress, utmattning, fettlever, viktproblem, SIBO och autoimmuna sjukdomar) kommer dina binjurar att tvingas producera överskott av adrenalin för att kompensera – frätande adrenalin som sliter ut dina binjurar och belastar din lever och nervsystem. Om du redan upplever en kronisk sjukdom eller symtom, såsom akne, eksem, sura uppstötningar, uppblåsthet, viktökning, sköldkörtelproblem, diabetes, fibromyalgi, multipel skleros, missbruk, ätstörningar, myom, cystor, menstruationssmärtor, migrän, autoimmuna tillstånd, Raynauds syndrom, Parkinsons, endometrios, tunt hår och håravfall, ett autoimmunt tillstånd eller någon annan kronisk sjukdom eller symptom, dina binjurar behöver stöd, inte onödigt adrenalin som kan istället förvärra dina symtom eller orsaka nya.

Genom att äta ett näringsrikt mellanmål eller måltid varje/ en och en halv till varannan timme som innehåller den rätta balansen av glukos, natrium och kalium som din kropp behöver, kan du förhindra blodsockerfallen som tvingar dina binjurar att fyllas och frigöra adrenalin. I sin tur sparar du dina binjurar, och även din lever och bukspottkörtel och förhindrar att frätande, giftigt adrenalin orsakar dig mer problem. Binjuresnacks med rätt sorts mat kan sätta dig på den sanna vägen till läkning.

Se den HÄR videon för att se tio exempel på snacks som du kan njuta av med en och en halv till varannan timme för att stödja dina binjurar varje dag. De är enkla och lätta att göra så att du kan ta med dig eller förbereda dem för hektiska dagar.

10 Binjuresnacks alternativ:

 • Äpple, selleri och dadlar
 • Apelsin, avokado och spenat
 • Dadlar, banan och romansallad
 • Kokosvatten, banan och spenat
 • Päron, maché och bär
 • Bär, honung och sellerijuice
 • Äpplen, dadlar och grönkål
 • Vindruvor, banan och röd sallad
 • Blomkål, äpple och gurka
 • Vattenmelon med limejuice och sellerijuice vid sidan av.

Lär dig mer om frukter och grönsakers dolda läkande krafter i New York Times bästsäljande bok #1 Kostguiden

 • Ingredienser
 • Gör så här

Relaterade recept

Mellanmål, Snacks & sött
Snacks & sött, Tillbehör (dressing/röror/såser) Sötpotatischips & guacamole
Fettfritt, Snacks & sött Isglass med vattenmelon & lime
Detox, Fettfritt, Frukost, Mellanmål, Smoothie & dryck Honungsmelon smoothie
Snacks & sött Födelsedagstårta
Fettfritt, Lunch & middag, Mellanmål kikärtspaj / Kikärts quiche
Mellanmål, Snacks & sött Binjuresnacks - 10 Alternativ
Lunch & middag, Mellanmål, Snacks & sött Glutenfria blåbärspannkakor
Bröd, Snacks & sött Veganskt, Glutenfritt Bananbröd