Detox/Cleanse

Den verkliga orsaken bakom ALS

Denna artikeln är översatt från medicalmedium.com

Amyotrofisk lateralskleros (ALS), som också är känd som Lou Gehrigs och motorneuronsjukdom, är en av de mest missförstådda mystiska sjukdomarna idag. Det sprids desinformation om ALS och många felaktiga diagnoser av denna sjukdom som resulterar i förödande konsekvenser. Om du eller en älskad lider av ALS är det viktigt att du vet att det finns hopp. Läkning är möjlig när du förstår vad som egentligen ligger bakom ALS.

Bakom ALS-etiketten

Det tekniska namnet på denna sjukdom på grekiska betyder ”utan näring till muskler.” Även om läkare har en etikett att ge människor, är ALS fortfarande en fullständigt mystisk sjukdom för den medicinska industrin. I den konventionella medicinska världen kommer du sannolikt att höra ALS beskrivs som en motorneuronsjukdom. Detta är nästan sant. Medicinsk vetenskap och forskning vet ännu inte att ALS faktiskt är en viral inflammatorisk sjukdom där virus matar giftiga tungmetaller i systemet, och detta kan påverka neuronerna. Vanligtvis är en hög halt av aluminium en av metallerna som finns i hjärnan och andra delar av kroppen.

Om du har fått en ALS-märkning har du sannolikt en mängd olika tungmetaller i ditt system, inklusive ett överflöd av aluminium. Som jag delar med mig av i min bok Medial Läkning: Sanningen bakom kroniska & mystiska sjukdomar & hur du kan läka, är dessa giftiga metaller det perfekta bränslet för virus. I fallet med ALS finns det vanligtvis en allvarlig virusinfektion av HHV-6 i kombination med några andra herpesvirusstammar som livnär sig på dessa metaller. När symtomen ökar i svårighetsgrad och lindriga stickningar och domningar förvandlas till akut förlust av muskelkontroll, beror det ofta på en allvarlig hjärninflammation som utlösts av virusinfektionen.

Om du befinner dig i rullstol och läkare verkar oroliga för dina chanser att överleva, är det möjligt att din kropp är överkörd av virus. När du väl når denna punkt kan du fortfarande vända ditt tillstånd. I det här fallet är det viktigt att arbeta med en läkare eller terapeut för att skapa ett läkningsprotokoll som innehåller livsmedel och kosttillskott som naturligt bekämpar virus och drar ut tungmetaller ur kroppen.

Medicinska samhällen är fortfarande tragiskt omedvetna om de verkliga orsakerna till människors lidande när det kommer till de flesta neurologiska symtom och tillstånd. En läkare kan skylla på dina gener eller föreslå att din kropp attackerar sig själv, men dessa trendiga idéer är felaktiga och skadliga. Jag diskuterar detta på djupet i Sköldkörtelns Hemlighet.

En hänsynslös diagnos

ALS är en riktig sjukdom, precis som andra kroniska sjukdomar, men de skadliga föreställningarna som är knutna till ALS-märkningen kan förstöra människors hälsa snarare än hjälpa dem att förstå att de är fullt kapabla till att läka.

Att få en ALS-diagnos idag kan ha en liknande effekt på någon som effekten av en HIV/AIDS-diagnos hade på människor under 1980-talets aidskris. Detta retrovirus var inte anledningen till att människor dog, men eftersom en dödsdom var så starkt förknippad med denna diagnos, föll människor snabbt in i ett hopplöst, förtvivlat huvudutrymme som i hög grad påverkade deras allmänna hälsa. Många av människorna som hade detta praktiskt taget godartade retrovirus led också av fruktansvärda varianter av streptokocker som utlöste pneumatiska problem; en mängd herpesvirus, inklusive HHV-7, HHV-8, HHV-9, och de oupptäckta varianterna jag tog fram i ljuset, inklusive HHV-10, HHV-11 och HHV-12; och/eller lidit av exponering för föroreningar, gifter, droger och giftiga tungmetaller.

Av ett antal andra skäl än retroviruset upplevde människor en fullständig nedbrytning av deras immunsystem. När människor fick en hiv/aids-diagnos i början till mitten av 80-talet, övervägde de inte ens möjligheten att de kunde överleva, och detta ledde till att många människor snabbt gav upp och faller samman mentalt och fysiskt. Anledningen till att det verkar som om väldigt få människor dör av hiv längre är att källorna som vidmakthåller denna skadliga lögn tystnade. Detta gör att människors immunsystem kan stärkas och förbli stärkta.

En ALS-diagnos verkar påverka människor på liknande sätt, varför jag ofta hänvisar till den som en ”vårdslös diagnos”. Det är viktigt att förstå vilken vikt en diagnos kan ha och hur övertygelser om en diagnos kan leda till enorm rädsla eller panik. Om en person har allvarliga virusinfektioner kan deras tillstånd förvärras på grund av dessa känslomässiga reaktioner.

I den medicinska världen är diagnostisering av ALS i grunden en gissningslek. Läkaren kommer sannolikt att observera att patienten kämpar med fler och fler symtom eftersom de föreskrivna immunsuppressiva läkemedlen, steroider eller antibiotika inte förbättrar patientens tillstånd. Om patienten fortsätter att stadigt bli sämre kan läkaren ge patienten diagnosen ALS (eller annan neurologisk sjukdom).

De nuvarande neurologiska testerna läkare använder för att identifiera ALS är långt ifrån felfria och erbjuder sällan information som läkare kan använda med full säkerhet. Många neurologer som jag har pratat med har kommit överens med mig i denna fråga. De har nämnt flera fall där helt friska patienter har haft oroande resultat på neurologiska tester. Ändå hade patienten aldrig kämpat med de föreslagna problemen och dessa problem uppstod aldrig med tiden. Du kanske fortfarande vill göra neurologiska tester, men var medveten om testernas potentiella felaktigheter.

Män och kvinnor

Män får diagnosen ALS lite oftare än kvinnor. Även om män ofta har ansetts vara starkare än kvinnor på olika sätt genom historien, när det gäller att bekämpa sjukdom, har kvinnor genomgående visat en starkare vilja att leva än sina manliga motsvarigheter.

Kvinnor har en mäktig vilja att överleva, växa sig starkare och bära elementen. Denna eldiga vilja hjälper kvinnor att bära tyngden av en diagnos samt symtom och tillstånd bättre än de flesta män. I många fall avböjer män snabbt efter att ha fått diagnoser som gör att de mår dåligt eller värdelösa under en längre tid. Detta gäller särskilt i de fall där det finns en känsla av hopplöshet som redan är knuten till etiketten, såsom ALS.

Att övervinna en ALS-diagnos

James, 47, en klient som jag arbetade med för flera år sedan, började märka stelhet i händer, axlar och ben när han arbetade på sitt fabriksjobb. Sedan började han uppleva muskelryckningar och domningar. En neurolog diagnostiserade James med ALS enbart baserat på hans symtom. Detta var en helt felaktig diagnos. James uppvisade faktiskt symtom på Guillain-Barrés syndrom, ett annat mystiskt tillstånd. (Jag delar den sanna orsaken till Guillain-Barré – som är okänd för medicinska industrin – i Medial Läkning.

Strax efter att James fick en ALS-diagnos började han uppleva ryckningar. Han sökte åsikten från två andra specialister, som inte motsatte sig ALS-diagnosen och som föreslog att hans kropp skulle falla sönder om cirka fem till sju år. Dessa nyheter lämnade James i ett konstant tillstånd av stress och känslomässigt kaos. Allt detta förvärrade Jamess symtom och matade hans växande panik. Vid den här tiden fick James fru, Julie, höra om mig och sökte upp för ett möte.

Jag berättade för dem att James hade ett herpesvirus, HHV-6 i sin hjärna, såväl som tungmetaller, inklusive höga halter av aluminium och koppar. Efter denna bedömning påpekade paret att de måste ha kommit till fel plats eftersom James fick diagnosen ALS. Jag förklarade för James att han bara hade fått en etikett för sin mystiska sjukdom, inte en sann orsak.

Jag förklarade för James och Julie att ett viralt inflammatoriskt tillstånd i James hjärna var ansvarig för hans neurologiska problem. Inte bara kämpade hans kropp mot HHV-6, utan den kämpade också mot två andra herpesvirus. Dessa virus, som hade invaderat både hans hjärna och ryggmärg, livnärde sig på den höga nivån av aluminium, såväl som andra tungmetaller som fanns i hans system.

Spirit rekommenderade James att återvända till fabriken han hade arbetat på och be om en exponeringsundersökning. Efter undersökning upptäcktes det att aluminiumoxidgas hade spytt ut ur ett skadat ventilatorrör i området där James hade arbetat. Detta aluminiumdamm och ånga, biprodukt från aluminiumarbete, hade tyst förgiftat fabriksarbetarna i månader tills Spirit gjorde det känt.

När James inte längre trodde att han var nära att dö, förbättrades hans symtom snabbt. En del av hans protokoll var detoxplanen för tungmetaller, som hjälpte till att dra ut aluminium, koppar och kvicksilver ur hans kropp och hjärna. Han använde också naturliga antivirala tillskott (för tilläggsrekommendationer och doser, se Leverns Okända Kraft) för att bekämpa HHV-6 och de andra herpesvirusen i hans system.

Istället för att lida i fem år tills hans kropp helt föll sönder, som specialister hade förutspått, läkte James till fullo och kunde omfamna det liv han hade levt före sin sjukdom.

Steg för att läka

Under decennierna har jag hjälpt ett antal andra människor att helt vända sina ALS-märkta neurologiska symtom. Nedan finns några förslag och rekommendationer som kan hjälpa dig att börja din läkande resa och leva ett fullt, levande liv.

Glukos och mineralsalter

Om du lider av ett neurologiskt symtom eller tillstånd är det viktigt att få in rikligt med glukos i din kost. För att läka behöver det centrala nervsystemet ett överflöd av det naturliga sockret som finns i frukt och kolhydratrika grönsaker som potatis och sötpotatis.

Dieter med hög fetthalt, proteinrik och lågkolhydrathalt är inte att föredra för alla som lider av ALS, borrelia, multipel skleros (MS) eller andra neurologiska symtom eller tillstånd. En diet fylld med ett överflöd av naturligt glukos är avgörande i dessa fall. Om du är orolig för att äta frukt, kolla in mitt kapitel om frukträdsla i Medial Läkning.

Centrala nervsystemet gynnas också av en kost rik på mineralsalter från livsmedel som grönkål, spenat och sellerijuice. Binjurehälsomellanmålen jag erbjuder på min blogg är också användbara.

Bygga muskler

Sötpotatis och andra kolhydratrika livsmedel hjälper till att bygga dina muskler. Detta kan komma som en överraskning, eftersom många människor felaktigt tror att protein hjälper till att bygga muskler. I själva verket är det bara två saker som hjälper till att bygga muskler: att konsumera kritiska rena kolhydrater (läs allt om detta i Leverns Okända Kraft) och att faktiskt använda musklerna. Glukos bygger snabbt muskler. Om du tvivlar på detta, föreställ dig de muskulösa aporna på 136 kg (300 pound) i djurparken som småäter bananer och fikon.

Människor med neurologiska tillstånd använder oftast inte sina muskler så mycket som individer som inte lider av hälsoproblem. Vissa människor är för sjuka för att gå upp ur sängen, än mindre gå runt eller träna. I dessa fall är det viktigt att mata dina muskler med glukosfyllda kolhydrater för att hålla dig från att tina bort medan du arbetar för att bekämpa din neurologiska sjukdom.

Detta är ytterligare ett skäl till att undvika dieter med hög proteinhalt eller hög fetthalt, såsom ketogen- eller paleodieter, samtidigt som man läker från ett neurologiskt tillstånd. En lågkolhydratdiet kan orsaka Rapid wasting syndrome, som kan förväxlas med ALS eller förvärrad MS.

Ta istället med potatis, frukt och vintersquash till dina måltider och mellanmål. Överflödet av lysin och de många aminosyrorna som finns i alla olika sorter av potatis kan vara särskilt kraftfulla för att underhålla eller stärka musklerna. Om du äter kött tillsammans med din potatis, kan det animaliska proteinet hindra potatisen från att erbjuda sina många fördelar för musklerna. För att få största möjliga nytta av läkande livsmedel, separera kolhydrattunga måltider, såsom en skål med potatis eller frukt, från alla animaliska proteiner.

Om du ökar mängden frukt och stärkelsehaltiga grönsaker du tar in i din kost, och kraftigt minskar ditt proteinintag, kanske du kan underhålla och stärka dina muskler. Leverns morgonkur och den andra läkande protokollen i Leverns Okända Kraft är avgörande.

Stödjande livsmedel

Att fylla din kost med ett överflöd av frukt, grönsaker och bladgrönsaker är avgörande. Antioxidanter och fytokemikalier som finns i dessa livsmedel är avgörande för läkning. Dyk in i Kostguiden för läkande matförslag.

Vilda blåbär är ett kraftfullt vapen mot ALS-relaterade symtom

Granatäpplen, körsbär och apelsiner kan också erbjuda värdefullt stöd.

Meloner innehåller fantastiska elektrolyter som kan hjälpa alla som arbetar med att vända ALS-symtom.

Aloe vera och är två andra livsmedel att överväga att införliva.

Bladgrönt är viktigt eftersom de innehåller värdefulla mineralsalter. Men de har inte samma kaloritäthet som andra frukter och grönsaker, så när du äter bladgrönsaker, se till att ta med bananer, potatis, dadlar, mango, torkade aprikoser, linser, svarta bönor, quinoa (ett spannmål som folk brukar att tåla bra), sötpotatis, butternut squash eller andra kolhydratrika livsmedel tillsammans med dina grönsaker.

Medical Mediums Tungmetalldetox-Smoothie kan vara en otrolig viktig del av det läkande pusslet. Korngräsjuicepulver, spirulina, koriander, Atlantic dulse och vilda blåbär är de fem kritiska komponenterna.

Kosttillskott

 • Alfa-liponsyra (ALA) är ett otroligt tillskott för ALS.
 • Chaga-svamp kan hjälpa till att döda virus och är förvånansvärt användbar för personer med aluminium i systemet.
 • Högkvalitativ B-12 som innehåller både adenosylkobalamin och metylkobalamin är ett värdefullt tillskott för någon med neurologiska symtom eller tillstånd.
 • Ginkgoblad innehåller en alkaloid som kan stödja signalsubstanser, vilket är särskilt viktigt för personer som lider av neurologiska tillstånd eller en allvarlig ALS-diagnos.
 • N-acetylcystein (NAC) hjälper till att stödja det centrala nervsystemet, inklusive myelinskidan som omger nerverna.
 • Citronmeliss har kraftfulla antivirala egenskaper, särskilt mot virus i herpesfamiljen.
 • Gingko Leaf, i en liten mängd, kan vara bra.
 • Vitamin D, även om det inte är så viktigt som de flesta människor i den medicinska världen antyder, kan stödja neurologisk läkning. Prova en daglig dos på 2 000 IE.
 • Maskros och mjölktistel kan hjälpa till att stödja levern, som vanligtvis innehåller tungmetaller (tillsammans med hjärnan).
 • Liposomalt vitamin C och/eller Micro-C
 • Koenzym Q10
 • Vitamin E
 • Curcumin och gurkmeja.

För högkvalitativa kosttillskottsrekommendationer, kolla in min föredragna kosttillskottssida.

Gå vidare

Om du har fått en ALS-diagnos, försök att vara lättsam. ALS är inte en dödsdom. Det är något du är fullt kapabel att läka från och gå förbi. Du har nu informationen och verktygen för att eliminera herpesvirus och giftiga tungmetaller. Min förhoppning är att du kan gå vidare med denna livsförändrande kunskap, återställd motivation och en nyfunnen tro på din kropps förmåga att läka.

 

Du hittar mer information om ALS i Anthony Williams senaste böcker Brain Saver & Brain Saver Protocols, Cleanses & Recepies. Det finns även ett poddavsnitt om ALS här.

Detox/Cleanse Förstoppning
Detox/Cleanse Eksem & Psoriasis
Detox/Cleanse Rå vitlöksterapi
Detox/Cleanse C-vitaminchockterapi
Detox/Cleanse Zinkchockterapi
Detox/Cleanse Depression
Detox/Cleanse Sanningen om protein